Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

L'INSTITUT El CAIRAT CONEIX CAMERUN i AGERMANAMENT SENSE FRONTERES amb un PROGRAMA de RÀDIO

Divendres 9 Març 2012


El Camerun ha estat el destí que van conèixer a través de la ràdio els alumnes de l’institut El Cairat d’Esparreguera participant en el projecte  L’institut viatja! Ho van fer el passat 15 de desembre després d’una feina col•lectiva de recerca d’informació i de preparació del guió. Així, les setmanes anteriors, havien estat investigant sobre què significa fer turisme de forma responsable i sobre el país que es preparaven per visitar radiofònicament.

En el programa els van acompanyar l’Antoni Cabré, president de d’Agermanament Sense Fronteres, i que ha viatjat fins a vuit vegades al Camerun. Va explicar que precisament un dels aspectes en els que estan treballant i que volen potenciar és el turisme responsable perquè, com comenta,  “la gent de  casa nostra quan vagi en aquests llocs tingui una visió de responsabilitat vers l’entorn, la cultura, la religió, els costums, la seva manera de ser... perquè és fonamental per entendre’ls i per veure que som molt iguals malgrat les diferències”.
En aquest viatge radiofònic també va participar-hi el Víctor Cabré, que va visitar el país l’estiu passat amb l’objectiu d’estudiar unes plantacions de palmeres que formen part d’un dels projectes de l’entitat. “L’experiència va ser espectacular. Jo la recomanaria a tothom perquè conèixer com viuen, com respecten als adults, com tracten a les dones, que és molt diferent a aquí, com valoren el temps, com valoren la vida... és tot molt diferent”, explicava el Víctor Cabré durant el programa.

Escolta'l!Si voleu veure més fotos feu clic

aquí!

També podeu veure aquest vídeo que van realitzar els viatgers que van participar, juntament amb el Víctor Cabré, en l'experiència al Camerun:


 

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo