Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

L'INSTITUT GUILLEM de BERGUEDÀ CONEIX l'EQUADOR i SODEPAZ amb un PROGRAMA de RÀDIO

Dimecres 21 Març 2012


L'institut Guillem de Berguedà, de Berga, va fer un viatge radiofònic a l'Equador de la mà de l'Unai Zumalde, viatger i membre de l'entitat Sodepaz. Els alumnes del centre, que treballen habitualment en un taller de ràdio, van dedicar un dels seus espais setmanals a parlar d'aquest país llatinoamericà, aprofundint en la seva cultura i tradicions i aportant als oients una proposta per viatges amb impactes positius, la del turisme responsable. 

L'entitat Sodepaz organitza cada estiu estades solidaries i ofereix una formació prèvia als viatgers per tal que l'impacte a les comunitats no sigui negatiu. Durant el programa, l'Unai va explicar que es tracta d'una ong amb seu a Madrid però que treballa a tot l'estat. A Catalunya estan vinculats amb la Xarxa de Consum Solidari i treballen en l'àmbit de la sensibilització i el de la cooperació al desenvolupament sobre el terreny.
L'Unai Zumalde va tenir ocasió de participar en un dels viatges de Sodepaz a l'Equador i assegura que "recomanaria l'opció del viatge solidari si realment vols conèixer una mica més la cultura, és a dir, arribar més a la gent". De la seva experiència en va destacar: "Et tracten amb una amabilitat i un carinyo que jo en els pocs hotels dels que he estat no he vist". Ell va recórrer part del país en autobús i és una experiència que recomana perquè, assegura, "és una experiència preciosa". 

Escolta'l!


Aquí també podeu veure

l'àlbum de fotos


En l'enregistrament de l'institut Guillem de Berguedà també els van acompanyar gent de la Xarxa de televisions locals que van elaborar un reportatge. Aquí el podreu veure: 


 

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo