Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

Ja es PODEN ESCOLTAR els PROGRAMES de RÀDIO de CONEIXMÓN amb l'INSTITUT VIATJA!

Dimecres 4 Abril 2012


Ja estan disponibles per escoltar tots els programes de ràdio del projecte L'institut viatja promogut per l'Associació COMSOC - Comunicació Social en el marc del portal www.coneixmon.org. Es tracta de 10 programes fets per alumnes de 10 instituts de la província de Barcelona que han parlat sobre turisme responsable centrant-se en un país del seu interès. Els i les joves han fet de periodistes per documentar-se, elaborar el guió d'un programa radiofònfic i enregistrar-lo, entrevistant, a més, a membres d'entitats que promouen i proposen iniciatives de turisme responsable i persones que han viscut l'experiència d'aquests viatges en primera persona. 

Entre els mesos de desembre del 2011 i el gener i el febrer del 2012 es van enregistrar els 10 programes que es detallen a continuació:

Els alumnes de l'institut Montbui, de Santa Margarida de Montbui (Anoia) van fer un programa sobre Marroc amb Sodepau que podeu escoltar aquí. Podeu conèixer-ne més detalls fent clic aquí

Els alumnes de l'institut El Cairat, d'Esparreguera (Baix Llobregat) van fer un programa sobre el Camerún  amb Agermanament Sense Fronteres que podeu escoltar aquí. Podeu conèixer-ne més detalls fent clic aquí.
Els alumnes de l'institut Milà i Fontanals, de Barcelona (Barcelonès) van fer un programa sobre Palestina amb l'Associació Catalana per la Pau que podeu escoltar aquí. Podeu conèixer-ne més fent clic aquí.

Els alumnes de l'institut Pineda de Mar, de Pineda de Mar (Maresme) van fer un programa sobre l'Equador amb Setem que podeu escoltar aquí. Podeu conèixer-ne més detalls fent clic aquí.
Els alumnes de l'institut La Plana, de Vic (Osona), van fer un programa de ràdio sobre l'Índia amb Setem que podeu escoltar aquí. Podeu conèixer-ne més detalls fent clic aquí.

Els alumnes de l'institut Montserrat, de Barcelona (Barcelonès), van fer un programa de ràdio sobre Etiòpia amb Ecoviajeros que podeu escoltar aquí. Podeu conèixer-ne més detalls fent clic aquí.
Els alumnes de l'institut Guillem de Berguedà, de Berga (Berguedà), van fer un programa de ràdio sobre l'Equador amb Sodepaz que podeu escoltar aquí. Podeu conèixer-ne més detalls fent clic aquí

Els alumnes de l'institut Jaume Balmes, de Barcelona (Barcelonès), van fer un programa de ràdio sobre els Balcans amb Kevlar que podeu escoltar aquí. Podeu conèixer-ne més detalls fent clic aquí.
Els alumnes de l'institut XXV Olimpíada, de Barcelona (Barcelonès), van fer un programa de ràdio sobre Turquia amb Sodepau que pdeu escoltar aquí. Podeu conèixer-ne més detalls fent clic aquí

Els alumnes de l'institut Lluís Companys, de Toredera (Maresme), va fer un programa de ràdio sobre el Japó amb la Cocat que podeu escoltar aquí. Podeu conèixer-ne més detalls fent clic aquí

En els enregistraments vam comptar amb el suport tècnic de Com Ràdio, Sants 3 Ràdio i el Consorci d'educació de Barcelona. 

A més, podeu veure totes les imatges dels enregistraments en els àlbums de fotos


Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo