Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

CONEIXMÓN potencia la seva PRESÈNCIA a les XARXES SOCIALS

Divendres 25 Maig 2012


A ConeixMón volem ser presents a internet no només a través de la nostra pàgina web sinó també aprofitant tot el potencial que ofereixen les xarxes socials. Així amb la nova pàgina de Facebook i amb el recent estrenat perfil al Twitter volem estar més conectats i enfortir les relacions amb totes les persones i entitats que ens donen suport i col·laboren amb nosaltres. Creiem que són eines que ens ajudaran a difondre i potenciar totes les idees i les pràctiques relacionades amb el turisme responsable així com tots els projectes que entorn a aquest eix temàtic tirem endavant des de l'entitat. 

Aquesta és la nova presència de ConeixMón al Facebook


Des d'avui podeu seguir tota l'actualitat de ConeixMón al Twittwer a twitter.com/coneixmon i des de fa poques setmanes també podeu fer-ho a la pàgina de Facebook que trobareu a www.facebook.com/coneixmon
Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo