Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

Coneixmón participa al programa Sants Fronteres

Dimecres 30 Maig 2012


El programa Sants Fronteres de Sants 3 Ràdio va dedicar l'edició del dissabte 26 de maig al turisme responsable. L'Associació COMSOC - Comunicació Social va ser convidada en aquest espai readiofònic perquè el seu projecte Coneixmón és un portal de referència en la promoció i difusió d'una manera de viatjar respectuosa i solidària que a la vegada genera xarxa entre les entitats que el practiquen i els viatgers.

Al llarg del programa es va debatre i comentar què inclou el concepte de turisme responsable i les diferents terminologies que s'utilitzen per referir-s'hi: turisme responsable, solidari, ecoturisme, brigades... Són diferents noms que serveixen per identificar una mateixa idea, la d'un turisme que ens permet aproximar-nos i conèixer la població, el territori, la cultura... sempre de manera respectuosa amb l'entorn natural i social i fomentant un impacte econòmic positiu que repercuteixi en les famílies i en l'economia local. Per al viatger i per a les entitats una manera d'entendre l'experiència del viatge com una eina de transformació social. El turisme responsable però no ha de representar una forma alternativa de viatjar sinó que ha d'incidir en el conjunt del sector.

Per escoltar tot el programa podeu fer clic aquí

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo