Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

CURS DE FOTOGRAFIA I TURISME RESPONSABLE

Divendres 21 Desembre 2012

El Curs de Fotografia i Turisme Responsable organitzat per l’Associació COMSOC - Comunicació Social ofereix una visió de la fotografia sobre el terreny basada en la Responsabilitat Turística de cada viatger. Coneixerem en què consisteix el Turisme Responsable per poder aplicar-lo a les nostres experiències. Aprendrem tant els factors implicats per l’obtenció d’una bona fotografia (la seva composició, el seu moviment, la seva llum) com els valors ètics que ens guien a realitzar un bon reportatge fotogràfic de viatges.


Destinataris
Aquest curs està adreçat a totes aquelles persones, professionals i aficionats, que vulguin aprofundir en el model de Turisme Responsable i aplicar-ho a la fotografia.

Metodologia
El curs serà presencial.

Està organizat en dos blocs temàtics. En el primer es parlarà sobre el Turisme Responsable i en el segon sobre el món de la fotografia ètica.

En el primer bloc, es tractarà el model de Turisme Responsable, que planteja una interrelació més estreta amb els pobles autòctons i per tant en la conservació dels recursos naturals i socials de les zones visitades. Es plantejaran els impactes positius i negatius del turisme i les mesures òptimes per reduir la nostre petjada, fent del vatge una forma responsable de conèixer món.

En el segon bloc s'explicarà el funcionament bàsic de la càmera digital i es donarà a conèixer les dificultats i solucions concretes que ens trobem a l'hora de realitzar una fotografia social. 

A més d'apoderar-nos de la càmera i conèixer les seves vicissituds es donarà prioritat al visionat de fotografies, als treballs fotogràfics realitzats pels alumnes, i al debat constant del material creat durant el curs, per tal de facilitar una visió i capacitat crítica personal. Al llarg del curs es plantejaran diverses sortides opcionals on els participants podran aplicar sobre el terreny els coneixements adquirits a l'aula en matèria de fotografia i turisme responsable.
 
Docents
Edurne Baquero Arellano, experta en Turisme Responsable i Sostenible
María Ibáñez Valero, periodista, fotògrafa i coordinadora de ConeixMón.org

Idiomes
Català i castellà

Horaris
Dijous de 18h a 20h
(48 hores lectives)

Dates
Inici: 7 de febrer del 2012
Finalització: 2 de maig del 2013

Lloc
Edifici Xarx@ntoni
Carrer Manso 24-28,
Barcelona

Preu
70 euros

Més informació a
formacio@coneixmon.org

Inscripció
  
Fins el 31 de gener a través del formulari online

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo