Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

TALLER RADIOFÒNIC DE TURISME RESPONSABLE A L'ESPAI JOVE DE PALLEJÀ

Dimecres 5 Juny 2013


El dijous 30 de maig el Jovespai, el servei d'Informació per a joves de Pallejà, va acollir un taller radiofònic de turisme responsable adreçat aquesta vegada a un petit grup de joves, i no tant joves, que són usuàries de l'espai. L'activitat, dinamitzada per Irene Desumbila i Damià Caro, va comptar amb la complicitat de Sagar Malé, de l'Associació Catalana per la Pau - ACP, qui ens va parlar de la seva experiència a Palestina.

Vam començar el taller amb una dinàmica de presentació i d'experiències de viatges. Una vegada iniciada la conversa vam debatre sobre el concepte i la pràctica del que es pot considerar turisme responsable i el què no. Per a il·lustrar el debat es va projectar l'audiovisual “Projecte Sàhara: de Santa Coloma a Dajla”, una història que explica les vivències dels joves de l'Institut Ramon Berenguer IV de Santa Coloma de Gramanet als campaments saharauís situats a Tindouf (Algèria). Vam comentar el vídeo i seguidament ens vam posar a treballar amb el guió per fer l'entrevista al convidat de l'ACP, en Sagar Malé, qui una vegada davant dels micròfons ens va explicar amb pèls i senyals la seva estada a Palestina.

taller radiofonic palleja taller radiofonic jove

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social us animem a participar en un "Taller radiofònic per conèixer món". Una activitat formativa en la què a través del vehicle radiofònic l'alumnat s'apropa al turisme responsable, a un poble de la Terra en vies de desenvolupament segons l'IDH, i a una ONG de cooperació i consum ètic. L'acció, de quatre hores de durada, vol donar a conèixer una forma de viatjar respectuosa (amb la població autòctona, el medi ambient, la cultura i l'economia local) a través de l'empoderament d'eines radiofòniques i de l'experiència de viatgers i ONG's. El taller el dinamitzen dos especialistes en educació i comunicació social.

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo