Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

LA SETENA TEMPORADA DEL CONEIX MÓN ARRIBA a RÀDIO 4

Dimarts 2 Juliol 2013


Ja és aquí la setena temporada del programa de ràdio Coneix Món, l'espai que et convida a viatjar pel planeta a través del turisme responsable. El dissabte 6 de juliol a la 1 de la tarda s'estrena a la freqüència de Ràdio Nacional, a Ràdio 4. Al llarg de tot l'estiu t'acompanyarem per conèixer els pobles de la Terra de la mà de les propostes d'Organitzacions No Lucratives i de viatgers responsables. No t'ho perdis i sintonitza amb l'aventura del turisme just!


Des de COMSOC - Comunicació Social impulsem un any més el programa de ràdio Coneix Món dedicat en exclusiva al turisme responsable. Enguany arriba a la seva setena edició i el podràs escoltar tots els dissabtes a la 1 de la tarda a Ràdio 4. El nostre objectiu, com sempre, és difondre formes de viatjar més humanes. Ho farem possible gràcies a l'experiència d'entitats i viatgers que promouen aquesta manera de conèixer món, on l'apropament entre les persones és sinònim d'aprenentatge i de descobriment, on el viatge es converteix en una eina de transformació social.

Gaudirem de les músiques, els paisatges i els aromes de diferents pobles del nostre món. Amb Adrià Bruch a la producció, amb Clara Calbet a la recerca cultural, i amb la conducció d'Irene Desumbila, et convidem a emprendre aquesta experiència plena de vitalitat que esperem et faci viatjar en i amb tots els sentits.


L'Adrià, la Clara i la Irene, l'equip del Coneix Món

En el caminar d'aquests anys hem viatjat a més de 60 països dels cinc continents, hem entrevistat més de 40 entitats i hem escoltat les vivències de més de 150 viatgers. Amb el mateix esperit curiós i amb la mateixa energia et convidem a endinsar-te en aquest espai radiofònic de turisme responsable. Acompanya'ns a viatjar per tot un món!

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo