Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

Ja és aquí la setena temporada del programa de ràdio Coneix Món, l'espai que et convida a viatjar pel planeta a través del turisme responsable. El dissabte 6 de juliol a la 1 de la tarda s'estrena a la freqüència de Ràdio Nacional, a Ràdio 4. Al llarg de tot l'estiu t'acompanyarem per conèixer els pobles de la Terra de la mà de les propostes d'Organitzacions No Lucratives i de viatgers responsables. No t'ho perdis i sintonitza amb l'aventura del turisme just!


La setmana del 22 de juny al "Coneix món" de Ràdio 4 l'espai del turisme responsable de les ONL, ens vam apropar al poble sahrauí. Els anteriors destins de la temporada els pots trobar a "Escoltar". En aquesta ocasió els protagonistes del viatge radiofònic són el Sàhara Occidental i Solidaridad Internacional.

Vam conversar amb Ivan Sabaté qui va compartir les ganes de viure, la força, l'energia dels sahrauís en la seva lluita diària als camps de refugiats de Tinduf, Algèria.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a Sàhara Occidental.


La setmana del 15 de juny al "Coneix món" de Ràdio 4 l'espai del turisme responsable de les ONL, ens vam apropar al poble peruà. Els anteriors destins de la temporada els pots trobar a "Escoltar". En aquesta ocasió els protagonistes del viatge radiofònic són Perú i Enginyeria Sense Fronteres.

Vam enraonar amb Aleix Cubells i Martí Badia sobre el Projecte de Coneixement de la Realitat (PCR) que els va permetre -de la mà de la població peruana- créixer com a persones i com a professionals.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a Perú.


La setmana del 8 de juny al
"Coneix món" de Ràdio 4 l'espai del turisme responsable de les ONL, ens vam apropar al poble gambià. Els anteriors destins de la temporada els pots trobar a "Escoltar". En aquesta ocasió els protagonistes del viatge radiofònic són Gàmbia i Ethnic – Associació de turisme sostenible.

Vam dialogar amb Montserrat Forner i Abderrazak Mahjoubi qui ens van fer viure la seva experiència al país africà, una experiència plena d'aromes, colors, sabors i pobles diferents.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a
Gàmbia.


La setmana del 1 de juny al "Coneix món" de Ràdio 4 l'espai del turisme responsable de les ONL, ens vam apropar al poble paraguaià. Els anteriors destins de la temporada els pots trobar a "Escoltar". En aquesta ocasió els protagonistes del viatge radiofònic són Paraguai i SED - Catalunya.

Vam viatjar amb Violeta Gràcia, qui va compartir l'experiència de conviure amb les comunitats rurals, els camperols, els moviments socials i les famílies que lluiten per construir un país més just.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a Paraguai.


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo