Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies
Durant la setmana del 29 d'agost al "Coneix món" de Ràdio L'H, l'únic espai de del turisme responsable de les ONL, vam apropar-nos al poble salvadoreny. Els anteriors destins de la temporada els pots trobar a "Escoltar". En aquesta ocasió els protagonistes del viatge radiofònic són El Salvador i l'Associació d'Agermanament Igualada – Nueva Esperanza.

Vam conversar amb la Laura Vallès i l'Iria Vives que van participar en unes estades solidàries on hi van conèixer la realitat de la comunitat i la història de superació col·lectiva de Nueva Esperanza.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a El Salvador.

Aquest dijous dia 25 d'Agost al Coneix Món '11 de Ràdio l'Hospitalet, l'únic espai del turisme responsable de les ONL, hem viatjat cap a Bòsnia i Hercegovina. Els anteriors destins d'aquesta temporada els pots sentir a l'apartat "Escolta".

Amb la Dolors Parellada passegem pel passat i pel present de Bòsnia, sense oblidar però el seu futur. L'Ester Casas ens presenta l'organització Mestres per Bòsnia i les activitat que duen a terme.

Per a escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotografies entra a Bòsnia i Hercegovina.

La setmana del 15 d'agost en el “Coneix Món” de Ràdio L'H, l'espai del turisme responsable de les ONL, vam apropar-nos al poble francès. Els destins de la temporada han estat fins ara Dominicana, Índia, Palestina, Espanya, Moçambic, Colòmbia i Marroc. En aquesta ocasió els protagonistes del viatge radiofònic són França i Nexes.

Vam conversar amb la Sima Kaur i l'Oussama Boudal que van participar a un intercanvi intercultural a França amb la música, i concretament el Hip-Hop, com a teló de fons. La Marinne Chabert de Nexes ens va presentar el projecte i l'entitat.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a França.

L'11 d'agost en el Coneix Món de Ràdio L'H, l'únic espai del turisme responsable de les ONL, vam transportar-nos cap al sempre sorprenent i exòtic Marroc. Els altres destins de la temporada els podràs trobar a "Escoltar" . En aquest cas els protagonistes del viatge radiofònic són Marroc i el Servei Civil Internacional.

Vam conversar amb en Xavi Siles, que va participar en un camp de treball que consistia en fer tasques de manteniment així com pintar una escola. La Dasha Prokahina ens va presentar el Servei Civil Internacional i els va explicar les propostes que l'entitat ofereix.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a Marroc.

A les 21 del dijous 4 d'agost en el Coneix Món de Ràdio L'H, l'únic espai del turisme responsable de les ONL, vam viatjar fins a Colòmbia on vam entrar a acompanyar a comunitats. L'Associació Catalana per la Pau (ACP) proposa aquestes brigades solidàries per tal de que les persones sensibilitzades amb problemàtiques del sud tinguin l'oportunitat de  conèixer-ho en primera persona.

Acompanyats de la Bárbara Pascual i de l'Héctor Lou viurem la Colòmbia de les comunitats, la de la lluita, la de l'esperança, en definitiva, la de les persones.

Per escoltar el programa de ràdio i veure l'àlbum de fotos entra a Colòmbia.


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo