Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Articles amb contribució de : queralt-gomez

Divendres 8 Juny 2012

Des de l'Associació COMSOC – Comunicació Social fa sis estius que impulsem el programa de ràdio Coneix Món, l'únic programa sobre turisme responsable. En aquests moments volem assumir el repte de convertir aquest espai en un programa per tot l'any. Ràdio 4 ja ens ha obert les seves portes i a partir de l'octubre podrem formar part de la seva graella si trobem empreses o entitats que ens donin suport. 

Dilluns 4 Juny 2012

Coneixmón ha tornat a ser present al programa Sants Fronteres de Sants 3 Ràdio del passat dissabte 2 de juny. En aquesta ocasió el company Damià Caro ha explicat la seva experiència de turisme responsable al Brasil, compartint el dia a dia durant unes setmanes amb els treballadors i treballadores rurals del Moviment dels Sense Terra. Per poder escoltar tot el programa podeu clicar aquí

Divendres 1 Juny 2012

L'associació de fotoperiodistes Kevlar en el seu afany per millorar la formació en l'àmbit de la fotografia i del fotoperiodisme convoca unes beques de formació per participar en els cursos de fotoperiodisme que Reporter Academy realitzarà als Balcans entre el desembre del 2012 i el setembre del 2013. Són unes beques que es concediran a persones interessades en la fotografia i a persones amb formació fotogràfica que vulguin formar-se en el camp del fotoperiodisme. Es concediran en total 20 beques que s'assignaran per ordre de sol·licitud sempre que els beneficiaris reuneixin les condicions que es demanen. 

Dimecres 30 Maig 2012

El programa Sants Fronteres de Sants 3 Ràdio va dedicar l'edició del dissabte 26 de maig al turisme responsable. L'Associació COMSOC - Comunicació Social va ser convidada en aquest espai readiofònic perquè el seu projecte Coneixmón és un portal de referència en la promoció i difusió d'una manera de viatjar respectuosa i solidària que a la vegada genera xarxa entre les entitats que el practiquen i els viatgers.

Divendres 25 Maig 2012

A ConeixMón volem ser presents a internet no només a través de la nostra pàgina web sinó també aprofitant tot el potencial que ofereixen les xarxes socials. Així amb la nova pàgina de Facebook i amb el recent estrenat perfil al Twitter volem estar més conectats i enfortir les relacions amb totes les persones i entitats que ens donen suport i col·laboren amb nosaltres. Creiem que són eines que ens ajudaran a difondre i potenciar totes les idees i les pràctiques relacionades amb el turisme responsable així com tots els projectes que entorn a aquest eix temàtic tirem endavant des de l'entitat. 

Feed RSS de notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo