Loading
Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reinforcing the Town/community/society Commons, Horizontal


Titular notícies

Els alumnes de 2n d’ESO l’Institut Pius Font i Quer viatjen de Manresa a Haití en un Taller radiofònic per conèixer món!

Dissabte 15 Març 2014

El passat dimecres 27 de novembre de 2013 l’Institut Pius Font i Quer de Manresa va acollir un Taller radiofònic per Conèixer Món dinamitzat per l’Associació COMSOC – Comunicació Social. Prop d’una vintena d’alumnes de l’Institut Pius Font i Quer de Manresa van tenir l’oportunitat de viatjar radiofònicament al destí que els propis alumnes van escollir. Aquest cop, va tocar viatjar amb els sentits cap a Haití!La primera part del taller va girar al voltant dels conceptes de turisme convencional i turisme responsable. Els alumnes presents al taller van donar mostra del seu treball previ a l’aula demostrant coneixements i experiències personals entorn el turisme responsable.
Posteriorment, el taller es va centrar el la locució i enregistrament del programa de ràdio amb el sentits posats en Haití. Després d’una intensa immersió al país de destí els alumnes van poder definir el que seria el guió del programa de ràdio. Una extensa radiografia de la demografia, cultura, economia i política haitiana ens va descobrir interessantíssims detalls sobre aquest petit país caribeny.
Per acabar, els participants al taller van poder entrevistar en primícia en Pol Fontanet el qual va explicar la seva experiència d’estada a Haití de la mà de la Ong Assamblea de Cooperació per la Pau durant els anys 2012 i 2013.
Finalment, el programa va acabar amb la salutació dels locutors i l’aplaudiment general. Tots els participants van celebrar la participació al taller radiofònic amb gran satisfacció!
Val la pena destacar el gran esforç i dedicació demostrats pels alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Pius Font i Quer de Manresa en la preparació del taller radiofònic. A més, la resta dels alumnes de l’institut van poder gaudir de la retransmissió en directe del programa de ràdio esdevenint oients privilegiats!

 

Els tallers radiofònic són realitzats per l’Associació COMSOC – Comunicació Social des de l’any 2010 a diversos centres educatius de primària i secundària d’arreu de Catalunya.

Últimes Notícies


  logo comsoc comunicacio social Qui som

Ass. COMSOC


Contacte

Col·labora
Què fem

El Portal


Ràdio

Tallers
Segueix-nos

Facebook


Twitter

Vimeo